گریم چیست؟

هر گونه پرداختن به تغییر در چهره و یا اندام بدن به جهت رسیدن به چهره ‌ای مطلوب را گریم می گویند. در این تعریف به طور کلی به دنبال تغییر و یا تبدیل عضلات صورت هستیم تا به این ترتیب بتوانیم حالات چهره را برجسته تر سازیم.

لذا در دنیای گریم، ماهیت ساخت چهره دنبال می شود. چه در گریم های معمولی مانند آنچه در پشت صحنه برنامه های تلویزیونی اتفاق می ‌افتد که به دنبال برجسته ساختن چهره طبیعی افراد هستیم و چه در دنیای سینمایی که می خواهیم علاوه بر تکیه بر نقاط قوت چهره بازیگران، به آنها در خلق حالت های چهره کمک کنیم؛ همگی در تکاپوی ساخت یک چهره طبیعی و باور پذیر هستند.

گریم سینمایی

کاربرد گریم در سینما

با توجه به نقشی که این حرفه در جان دادن به فعالیت‌های هنری از جمله در بخش تولیدات سینمایی دارد، به نظر می‌رسد که بدون وجود این حرفه، فعالیت‌های هنری در سینما، تئاتر و تلویزیون و ایفای نقش هنرمندان نیز چندان جذابیت و موفقیت نخواهد داشت. در واقع، علاوه بر توان و تاثیری که نوع نگاه و عملکرد یک هنرمند در معرفی شخصیت‌های یک اثر یا داستان دارد.

انواع گریم سینما

گریم سینما شامل دو بخش گریم دو بعدی و گریم سه بعدی میشود.

انواع گریم های جانی دپ
گریم جانی دپ در نقش های مختلف

سبک های مختلف گریم

هنر چهره پردازی بر حسب نیاز فرد به سبکهای مختلف ارائه میشود:

چهره پردازی ساده: در حقیقت نوعی پرداخت معمول و ساده‌ای است که ظاهر اساسی صورت را تغییر نمی‌دهد.

چهره پردازی اصلاحی: در این نوع چهره‌پردازی، تغییر اساسی وجود ندارد و فقط جلوه‌های ناخوشایند چهره به منظور افزایش ویژگیهای مثبت، دستخوش تغییر میشود.

چهره‌پردازی در جهت شخصیت‌سازی: تغییر دادن ظاهر فرد، ‌به نحوی که شخصیت جدید ظاهر شود.

یک گریمور باید دارای چه تحصیلاتی باشد

اغلب گریمورها برای ورود به این حرفه باید دانش و تخصص لازم را از طریق تحصیلات آکادمیک دانشگاهی و یا گذراندن دوره های تخصصی در آموزشگاههای آزاد کسب کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *